torsdag 14. juni 2012

Ramsløk til torsk



Fruene drar til Tornesvannet for å hente ramsløk.
Den gode lukten merkes med en gang, 
og vi vet at vi er kommet til riktig plass.
Det er tid for å sanke og samle.

Fruene skal servere torskemiddag .

Torskestykker blir lagt i en ildfast form.
Dryss over litt salt, nykvernet pepper og estragon.

Oppå torsken legges et godt lag med ramsløkpure.

Hakk ramsløk og litt persille.
Ha i litt grillmel ( brødsmuler) og olivenolje
og rør det sammen til det blir en grøtete miks.

Sett fisken midt i stekeovn på 240 g.
Fisken er ferdig etter ca 30 min.

Serveres med poteter og grønnsaker til.



1 kommentar:

  1. har hatt et herlig torskemåltid, basert på oppskriften med ramsløk og det hele. god oppskrift dere har! Hilsen mett og ivrig blogg-leser

    SvarSlett