fredag 15. juni 2012

Fru Rabarbra


Fruene har alltid tenkt at en rabarbra er
 "Fru Rabarbra."

Frisk og frodig.
Ikke den elegante dame- 
men et grepa kvinnfolk.
Sommerkjolen er omfangsrik og morsom.





I dag er det Fruer i sommerkjole på kjøkkenet.

Det lukter fantastisk på Fruenes kjøkken.
Smuldrepai med rabarbra.
Her er oppskriften.
 Det er rom for å improvisere litt.

500 gr. rabarbra
1 dl sukker
1 ss potetmel

2,5 dl hvetemel
2ss brunt sukker
1/2 ts bakepulver
125 gr. smør
1/2 dl havregryn.

Fruene legger rabarbraen med sukker og potetmel i en ildfast form.
Det tørre blandes med smør og "smuldres " over rabarbraen.
Stekes på 225 gr. i ca 30 minutter.

Serveres lun , gjerne med is til.


Her er en annen skjønnhet fra hagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar