fredag 27. april 2012

Ytrefiet av villsau

I boka "Et"av Målfrid Snørteland
 har Fruene funnet en oppskrift 

 YTREFILET AV VILLSAU.

Til 4 personer trenger du
1 kg ytrefilet ,
pesto,
smør til steking.


250 g. squash,
100 g. rød paprika,
100 g. løk,
150 g. sjampinjong,
salt og pepper.

Saus.
3 dl seterrømme,
3 dl creme fraiche,
4 ss med hakka urter ( bladpersille, basilikum, estragon, rosmarin)

Renskjær ytrefileten og brun den i en gryte.
Smør et lag med pesto på oversiden.
Steik fileten i ovn på 180 g i ca 6 min..
La den hvile i 10 minutter.

Kutt grønnsakene i 1 cm store biter.
Steik dem i en wokpanne  til de er møre.
Krydre dem med salt og pepper.

Kok opp seterrømme og creme fraiche.
Tilsett urtene.

Serveres med poteter til. 


God middag , sier Fruene.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar